Comandă telefonic 0711 925 160 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Suplimente
I feel® REDUCE - pentru accelerarea metabolismului, 250ml | Biocol Labs
Adaugă la favoriteProducător >>
I feel® REDUCE - pentru accelerarea metabolismului, 250ml | Biocol Labs

I feel® REDUCE - pentru accelerarea metabolismului, 250ml | Biocol Labs

149.00 Lei

SKU: 5604841304102

Cantitate:

 

250ml

Descriere

I feel® REDUCE - pentru accelerarea metabolismului, 250ml | Biocol Labs

Este greu să ajungem la o greutate sănătoasă, deoarece metabolismul nostru poate fi mai leneș și ne împiedică să slăbim ușor. Acest produs te ajută să atingi și să menții o greutate sănătoasă folosind doar ingrediente naturale.

Ingredientul cheie din acest amestec este colina care ajută la emulsionarea și dizolvarea grăsimilor și a colesterolului din organism. Colina poate ajuta organismul să ardă grăsimile, rezultând o scădere în greutate fără efort și o sănătate metabolică mai bună. 

 

  • Produs vegan pe bază de plante, fără zahăr rafinat, gluten, lactoză, OMG.
  • I Feel® REDUCE te ajută să ai un metabolism normal și un nivel de energie mai ridicat pentru a putea slăbi mai ușor. 
  • Produsul nu conține fibre, vitamine sau alte ingrediente minerale, altele decât extractele din plante.
  • Te poți aștepta să slăbești în jur de 4-5 kilograme în 48 de zile, dar depinde de metabolismul și corpul fiecărei persoane.

 

Ingrediente 

Apa demineralizata; Stabilizator: Sorbitol; OBX® (Morus alba, Melissa officinalis, Artemisia capillaris) 1000 mg; Stabilizator: Glicerina; Bitartrat de colină 200,6 mg (82,5 mg colină); Extract de portocale amara (Citrus arantium) 160 mg; Extract decofeinizat de ceai negru (Camellia sinensis) 100 mg; Sulfat de zinc 21,98 mg (5 mg Zn - 50% *NRV); Sorbat de potasiu; Aromă: nucă de cocos și ghimbir; Îndulcitor: Sucraloză; Regulator de aciditate: acid citric.

Ambalat în atmosferă protectoare. *VNR – Valoarea de referință a nutrienților.

 

Mod de utilizare

Puteți consuma I feel® REDUCE separat sau ca al 2-lea pas al programului Curei complete I FEEL - Simte-te bine in pielea ta, care include I feel® CONTROL (pasul 1) și  I feel® MAINTAIN (pasul 3).

În primul rând, agită sticla înainte de a consuma. Măsoară cu ajutorul capacului gradat. Apoi se toarnă în apă sau suc. După deschidere se ține la frigider, ferit de căldură și lumină, nu mai mult de 30 de zile.

Se recomandă 7,5 ml (0,25oz) la micul dejun și 7,5 ml (0,25oz) înainte de cină. Cura se face timp de 16 zile, cu convingerea de a rezista tentației și de a continua până la finalul curei. Rezultatele vor fi pe măsură!

 

Mod de păstrare

După deschidere se ține la frigider, ferit de căldură și lumina, nu mai mult de 30 de zile.

 

 

Atenție! 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se cere sfatul medicului în cazul femeilor gravide, femeilor care alăptează, sau în caz de alte afecțiuni existente. Nu se recomandă în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Deși produsele noastre sunt fabricate din ingrediente și extracte naturale, se recomandă prudență atunci când faceți modificări ale suplimentelor.v

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.