Comandă telefonic 0711 925 160 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Suplimente
I feel® CONTROL - pentru reducerea poftei de mâncare, 250ml | Biocol Labs
Adaugă la favoriteProducător >>
I feel® CONTROL - pentru reducerea poftei de mâncare, 250ml | Biocol Labs

I feel® CONTROL - pentru reducerea poftei de mâncare, 250ml | Biocol Labs

159.00 Lei

SKU: 5604841304126

Cantitate:

 

250ml

Descriere

I feel® CONTROL - pentru reducerea poftei de mâncare, 250ml | Biocol Labs

Este greu să ajungem la o greutate sănătoasă, deoarece emoțiile noastre au un apetit mai mare decât gura și stomacul nostru. Acest produs te ajută să atingi și să menții o greutate sănătoasă folosind doar ingrediente naturale.

Ingredientul cheie din acest amestec este vitamina B1 care ajută celulele organismului să transforme carbohidrații în energie. Acest lucru înseamnă că metabolismul va funcționa în limite normale și procesul de slăbire va fi mai ușor!

 

  • Produs vegan pe bază de plante, fără zahăr rafinat, gluten, lactoză, OMG.
  • I Feel Control te ajută să controlezii emoțiile și să reziști poftelor. 
  • Reține tulburările de dispoziție și îndemnurile induse de anxietate pentru alimente de plăcere, cum ar fi dulciurile sau alte alimente nedorite.
  • Produsul nu conține fibre, vitamine sau alte ingrediente minerale, altele decât extractele din plante.
  • Te poți aștepta să slăbești în jur de 4-5 kilograme în 48 de zile, dar depinde de metabolismul și corpul fiecărei persoane.

 

Ingrediente 

Apa demineralizată; Stabilizator: Sorbitol; Nutriose® (fibre solubile) 5000 mg; Stabilizator: Glicerina; L-tirozină 150 mg; Aromă: fructul pasiunii; Conservant: sorbat de potasiu; Extract de sofran - Iridafran® (Crocus sativus) 30 mg; Nicotinamidă 16 mg (100% *NRV); Extract de Griffonia (Griffonia simplicifolia) 15 mg; Îndulcitor: Sucraloză; Vitamina B2 1,4 mg (100% *VNR); Vitamina B6 1,4 mg (100% *VNR); Vitamina B1 1,1 mg (100% *VNR); Clorura de crom 0,206 mg (40 ug Cr - 100% *NRV); Vitamina D3 5 µg (100% *NRV); Regulator de aciditate: acid citric. Ambalat în atmosferă protectoare. *VNR – Valoarea de referință a nutrienților.

 

Mod de utilizare

Puteți consuma I feel® CONTROL separat sau ca primul pas al Curei complete I FEEL - Simte-te bine in pielea ta, care include I feel® REDUCE (pasul 2) și I feel® MAINTAIN (pasul 3).

În primul rând, agită sticla înainte de a consuma. Măsoară cu ajutorul capacului gradat. Apoi se toarnă în apă sau suc. După deschidere se ține la frigider, ferit de căldură și lumină, nu mai mult de 30 de zile.

Se recomandă 7,5 ml (0,25oz) la micul dejun și 7,5 ml (0,25oz) înainte de cină. Cura se face timp de 16 zile, cu convingerea de a rezista tentației și de a continua până la finalul curei. Rezultatele vor fi pe măsură!

 

Mod de păstrare

După deschidere se ține la frigider, ferit de căldură și lumină, nu mai mult de 30 de zile.

 

 

Atenție! 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se cere sfatul medicului în cazul femeilor gravide, femeilor care alăptează, sau în caz de alte afecțiuni existente. Nu se recomandă în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Deși produsele noastre sunt fabricate din ingrediente și extracte naturale, se recomandă prudență atunci când faceți modificări ale suplimentelor.

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.