Comandă telefonic 0711 925 160 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Minerale coloidale
Argint coloidal Nova 110ppm | Pure Alchemy
Adaugă la favoriteProducător >>
Argint coloidal Nova 110ppm | Pure Alchemy

Argint coloidal Nova 110ppm | Pure Alchemy

110.00 Lei

SKU: 6426556777328

Cantitate:

 

 

480 ml

Descriere
 • Argintul coloidal Nova este produs cu apă structurată, de puritate maximă;
 • Supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule și ioni de argint;
 • Conținut mare de argint - 110ppm;
 • Biodisponibilitate extrem de ridicată, datorită dimensiunii foarte mici a particulelor de argint (mai mici de 2nm).
 • Precum toate sortimentele similare de argint (practic incolore), Nova are un conținut ionic de 30-40% (ușor variabil de la lot la lot).

 

480 ml

 

Argint coloidal Nova - O combinație puternică de proprietăți binefăcătoare!

 

Argintul coloidal Nova combină dimensiunea redusă a particulelor, cu concentrația reală, corectă, pentru a produce un coloid cu suprafața totală activă maximă.

Structurarea polimodală a apei (fizică și energetică), multiplică eficiența acestui sortiment de argint coloidal cu un factor cuprins între 5 și 10 (față de un argint coloidal la care nu este aplicată nici o structurare).

Structurarea fizică se realizează prin mișcări de tip vortex, iar cea energetică este realizată prin câmpuri electromagnetice pe frecvențe biologic active, binefăcătoare.

Ce este argintul coloidal?

 

Argintul coloidal este o soluție de apă care conține particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. Conținutul total de argint este exprimat în miligrame pe litru de apă (mg / l) sau în părți pe milion (ppm).

 

Argint coloidal beneficii

 

Iată care sunt principalele beneficii ale argintului coloidal pentru sănătatea organismului nostru:

 • Are un puternic efect antibacterian
 • Ajută în tratarea infecţiilor virale precum: pneumonie, herpes, zona zoster, negi etc.
 • Este un bun antiinflamator
 • Întăreşte sistemul imunitar
 • Ajută în tratarea sinuzitei, răcelilor şi gripei
 • Stimulează vindecarea ţesuturilor
 • Ajută în tratarea infecţiilor oculare şi ale urechiiArgint coloidal prospect

 

Argint coloidal administrare

Doza de întreținere este de 1-3 lingurițe, de 1-3 ori zilnic.

Acestea sunt cantități reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie.

Doza zilnică poate fi diluată cu apă, și consumată pe tot parcursul zilei. Menținerea din timp în timp în gură (chiar sub formă diluată), înainte de înghițire, poate amplifica efectele, în special pe cele de natură energetic-informațională.

Totuși, în cazul unei infecții severe, un adult poate consuma zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) 150-200mL de argint coloidal Nova, fără pericole.

Argintul coloidal la copii - dozele (de întreținere, respectiv de atac), vor fi scăzute corespunzător, proporțional cu greutatea corporală.

 

Alergii

Argintul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. Totuși, extrem de rar, uzual mai puțin de 1/10000 de persoane, pot avea reacții alergice la multiple metale, precum nichel sau argint. În acest caz, argintul coloidal ar trebui mai întâi testat în cantități foarte reduse, foarte diluate, crescute apoi gradat, pentru a observa reacția organismului.

 

Herxheimer

Uzual, o simplă aplicare a produsului pe piele, poate genera o reacție alergică, dacă aceasta există. În cazul în care la o asemenea aplicare nu există o reacție, dar totuși argintul produce efecte proinflamatoare, este posibil să aveți o reacție Herxheimer, datorită unei infecții de care nu sunteți conștient. Observați gravitatea reacției în acest caz, și evoluția ei. În mod normal, dacă acesta este cazul, efectul negativ va trece gradat. Totuși, păstrați bunul simț în utilizare, mai ales în astfel de situații, chiar extrem de rare.

Efectele datorate reacției Herxheimer sunt: dureri de cap, inflamații, stare generală de rău, răgușeală, greață, dureri corporale generale sau doar în articulații.

 

Siguranță și depozitare

Produsul nu interacționează cu nici o medicație cunoscută. Păstrarea se realizează, de preferință, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totuși, produsul nu este sensibil la radiații electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorită structurării cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzează argyria. Conține doar argint pur și apă ultrapură.

Nu necesită refrigerare după deschidere.

Totuși, nu se va consuma produsul direct din sticlă, datorită potențialei contaminări cu salivă, care va duce la modificarea culorii produsului în galben, mai mult sai mai puțin intens.

 

Culoare

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia în funcție de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuanțe de gălbui, nuanțe de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta și în funcție de concentrație.Dacă produsul s-a depus în mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita ușor pentru a-l reface temporar, și utiliza ca atare.

 

Argint coloidal preț

 

Prețul argintului coloidal diferă în funcție de conținutul de particule de argint, exprimat în părți per milion (ppm). Argintul coloidal Nova are cel mai mare conținut de particule de argint - 110ppm. 

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.