Comandă telefonic 0747 614 120 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Suplimente
Something for the knackered - Supliment împotriva oboselii, 5 fiole x 15ml | Biocol Labs
Adaugă la favoriteProducător >>
Something for the knackered - Supliment împotriva oboselii, 5 fiole x 15ml | Biocol Labs

Something for the knackered - Supliment împotriva oboselii, 5 fiole x 15ml | Biocol Labs

95.00 Lei

SKU: 5604841903985

Cantitate:

Something® for the knackered conține magneziu, care ajută la reducerea oboselii, iar ginsengul contribuie la menținerea vitalității și la îmbunătățirea cognitivă. Supliment pe bază de plante. Este recomandat pentru reducerea oboselii și epuizării Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr. 5 Fiole x 15ml

Descriere

Viețile noastre pot fi destul de agitate. Ultimul lucru pe care ni-l dorim este să ne epuizăm. Something® for the knackered conține magneziu, care ajută la reducerea oboselii, iar ginsengul contribuie la menținerea vitalității și la îmbunătățirea cognitivă. 

 

În caz de oboseală extremă, se recomandă două pachete și un weekend plin de odihnă. Spune „NU” oboselii cu aceste fiole pe bază de plante!

 

5 Fiole x 15ml  • Supliment  pe bază de plante.
  • Este recomandat pentru reducerea oboselii și epuizării.
  • Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr.Ingrediente: extract de ginseng (panax ginseng), magneziu (bisglicinat de magneziu), lăptișor de matcă, glucoronalactonă, vitamina c (acid l-ascorbic), vitamina b3 (nicotinamida), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina b2 (riboflavina), vitamina b1 (clorhidrat de tiamina).

 

Sau in limbaj comun: Extract de ginseng, lăptișor de matcă, glucoronalactonă. Alte ingrediente: apă demineralizată, sorbat de potasiu, acid citric, sorbitol. Mod de utilizare

 

  • Se ia o fiolă pe zi timp de minimum 5 zile la micul dejun, simplă sau diluată în suc, apă sau amestecată în terciul de ovăz.
  • Rupe cu atenție fiola pe ambele părți folosind o bucată de material pentru protecție. Atenție! 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se cere sfatul medicului în cazul femeilor gravide, femeilor care alăptează, sau în caz de alte afecțiuni existente. Nu se recomandă în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

NOTĂ:

 

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2022 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.