Comandă telefonic 0747 614 120 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Suplimente
Something for dreaming - pentru somn, 30 ml | Biocol Labs
Adaugă la favoriteProducător >>
Something for dreaming - pentru somn, 30 ml | Biocol Labs

Something for dreaming - pentru somn, 30 ml | Biocol Labs

115.00 Lei

SKU: 5604841904029

Cantitate:

Something for dreaming este un spray care conține melatonină, extracte din petale de floarea pasiunii, extract din petale de roiniță și ulei esențial de lămâie care să te ajute să adormi mai ușor.

 

 

30ml

Descriere

Something for dreaming - pentru somn, 30 ml | Biocol LabsSomething for dreaming este un spray care conține melatonină, extracte din petale de floarea pasiunii, extract din petale de roiniță și ulei esențial de lămâie care să te ajute să adormi mai ușor.

 

  • Produs vegan, pe bază de plante
  • Ajută la probleme cu diferențele de fus orar și problemele cu somnul și stresul
  • Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr.

 

Ingrediente: Thiamin hydrochloride, pyridoxine hydrochloride, passiflora incarnata, melissa officinalis, citrus limonum, melatonin. Other ingredients: water, sorbitol, potassium sorbate, citric acid, polysorbate 80. 

 

Sau in limbaj comun: Vitamina B1, Vitamina B6, extracte din petale de floarea pasiunii , extract din petale de roiniță, ulei esențial de lămâie, melatonină. Alte ingrediente: apă, sorbitol, sorbat de potasiu, acid citric, polisorbat 80. 

 

Mod de utilizare

 

  • Scutură sticla înainte de utilizare și aplică două pufuri sub limbă cu 30 de minute înainte de culcare. 

 

  • Poate cauza stare de somnolență. Nu este recomandat să circulați cu un vehicul auto sau să manevrați utilaje grele după utilizarea produsului.  
  • O cutie asigura cantitatea de 30 de doze.

Atenție! 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se cere sfatul medicului în cazul femeilor gravide, femeilor care alăptează, sau în caz de alte afecțiuni existente. Nu se recomandă în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.amthealthinvest.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2023 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.