Comandă telefonic 0711 925 160 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Suplimente
Something for bloated tums - pentru balonare, 10 tablete | Biocol Labs
Adaugă la favoriteProducător >>
Something for bloated tums - pentru balonare, 10 tablete | Biocol Labs

Something for bloated tums - pentru balonare, 10 tablete | Biocol Labs

95.00 Lei

SKU: 5604841904043

Cantitate:

 

Something for bloated tums este un supliment pe bază de plante care conține prebiotice, probiotice, cărbune și ghimbir care să ajute la disconfortul ocazional al stomacului. Ce ușurare! 

 

 

 10 tablete

Descriere

Something for bloated tums este pe bază de plante care conține prebiotice, probiotice, cărbune și ghimbir care să ajute la disconfortul ocazional al stomacului. Ce ușurare! 

 

  • Produs vegan pe bază de plante
  • Ajută la starea de balonare și indigestie.
  • Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr.

 

Ingrediente: Gumă din fibre de salcâm, fructooligozaharide, ananas comosus, carica papaya l., cărbune, zingiber officinale roscoe, pimpinella anisum l., foeniculum vulgare, lactobacillus acidophilus microîncapsulat, lactobacillus rhamnosus microîncapsulat, bifidobacterium longum microîncapsulat. Alte ingrediente: celuloză microcristalină, fosfat tricalcic, mono-, di-, trigliceride, dioxid de siliciu, streat de magneziu, acid streatic, hidroxipropilmetilceluloză, carmin, oxid de fier, dioxid de titan.

 

Sau in limbaj comun: Gumă din fibre de salcâm, fructooligozaharide, extract de ananas, latex de papaya și extract de fructe, cărbune, extract de rădăcină de ghimbir, extract de fructe de anason verde, extract de fructe de fenicul, probiotice: lactobacillus acidophilus microîncapsulat, lactobacillus rhamnosus microîncapsulat, bifidobacterium longum microîncapsulat. Alte ingrediente: celuloză microcristalină, fosfat tricalcic, mono-, di-, trigliceride, dioxid de siliciu, streat de magneziu, acid streatic, hidroxipropilmetilceluloză, carmin, oxid de fier, dioxid de titan.

 

Mod de utilizare

 

 

  • Se iau două tablete când există o stare de disconfort a stomacului sau există probleme cu digestia.
  • Produsul ajută și în caz de balonare după o masă copioasă.

 

  • O cutie conține 10 tablete.

 

Atenție! 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se cere sfatul medicului în cazul femeilor gravide, femeilor care alăptează, sau în caz de alte afecțiuni existente. Nu se recomandă în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.amthealthinvest.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.