Comandă telefonic 0711 925 160 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Suplimente
Something for a detox week - pentru detoxifiere, fiole 15 ml | Biocol Labs
Adaugă la favoriteProducător >>
Something for a detox week - pentru detoxifiere, fiole 15 ml  | Biocol Labs

Something for a detox week - pentru detoxifiere, fiole 15 ml | Biocol Labs

99.00 Lei

SKU: 5604841903978

Cantitate:

Something for a detox week conține cicoare, anghinare și colină pentru a sprijini funcția normală a ficatului și o detoxifiere de la aditivi, mâncarea procesată și excesul de alcool. 

 

 

Fiole 15 ml

Descriere

Something for a detox week - pentru detoxifiere, fiole 15 ml

Something for a detox week conține cicoare, anghinare și colină pentru a sprijini funcția normală a ficatului și o detoxifiere de la aditivi, mâncarea procesată și excesul de alcool. 

 

  • Ingrediente naturale.
  • Ajută la eliminarea aditivilor și a exceselor din organism.
  • Podus vegan, pe bază de plante.
  • Este recomandat pentru detoxifierea și curățarea organismului și în special a ficatului. 
  • Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr.

 

Ingrediente: Cynara scolymus, foeniculum vulgare, bitartrat de colină, cichorium intybus l., rosmarinus officinalis, clorhidrat de l-arginină, inozitol, bromelaină, papaină. Alte ingrediente: apă, sorbitol, glicerină, aromă de mere, sorbat de potasiu, acid citric.

 

Sau in limbaj comun: Extract frunza de anghinare, extract de fructe de fenicul, colină, extract de rădăcină de cicoare, extract de frunze de rozmarin, clorhidrat de l-arginină, inozitol, bromelaină, papaină. Alte ingrediente: apă, sorbitol, glicerină, aromă de mere, sorbat de potasiu, acid citric.

 

Mod de utilizare

 

  • Se ia o fiolă pe zi timp de șapte zile la micul dejun, simplă sau diluată în suc, apă sau amestecată în terciul de ovăz.
  • Rupe cu atenție fiola pe ambele părți folosind o bucată de material pentru protecție. 
  • Se recomandă o dietă bazată pe plante și alimente proaspete pentru rezultate optime.

 

Atenție! 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se cere sfatul medicului în cazul femeilor gravide, femeilor care alăptează, sau în caz de alte afecțiuni existente. Nu se recomandă în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.amthealthinvest.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.