Comandă telefonic 0711 925 160 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
amthealthinvest.ro
Igienă
Cupă menstruală, mărimea Mini | AllMatters
Adaugă la favoriteProducător >>
Cupă menstruală, mărimea Mini | AllMatters

Cupă menstruală, mărimea Mini | AllMatters

114.00 Lei

SKU: 5711782000038

Cantitate:

Cupa menstruală AllMatters este reutilizabilă, din silicon medical, colectează de 3 ori mai mult lichid decât tampoanele și absorbantele obișnuite, fără să deshidrateze.

Este fabricată din silicon pur de calitate medicală și este înregistrată FDA, înregistrată la Societatea Vegana si certificată pentru alergii, asigurând că nu există alergeni în cupa menstruală.

 

 

1 buc. cupă menstruală

Capacitate 19 ml / 37 mm x 58 mm

Descriere

Cupă menstruală, mărimea Mini | AllMatters

 

Cutia conține 1 bucată cupă menstruală, în săculeț de bumbac.

 

Cupa menstruală AllMatters este:

  • convenabilă: nu trebuie să ai decât o singură cupă; nu vei da buzna în magazine să achiziționezi tampoane și absorbante în fiecare lună;
  • confortabilă: conceputa din silicon medical de calitate; cupele menstruale nu deshidratează și nu lasă urme de fibre;
  • de încredere: cupa protejează timp îndelungat;
  • economică: ai nevoie de o singură cupă menstruală, durata de utilizare fiind de mai mulți ani;
  • delicată: nu conține latex, coloranți, parfum, BPA, ftalați, plastic, înălbitori, toxine; este hipoalergenică.

 

Specificații

Cupă menstruală mărimea Mini

 

Diametru: 37 mm

Înălțime totală: 58 mm

Capacitate: 19 ml

Material: 100% silicon medical moale și hipoalergin

Culoare: naturală (fără niciun fel de aditiv colorant)

Nu a fost înălbită, lipită, parfumată.

 

Include săculeț de bumbac.

 

 

Este recomandată în caz de flux menstrual ușor/mediu și/sau pentru femeile care nu au născut.

Alege mărimea potrivită pentru tine:


Mărimea A este pentru femeile care nu au născut.
Mărimea B este pentru femeile care au născut.
Size Mini este pentru adolescente și femei care au nevoie de o dimensiune mai mică.

 

Mod de utilizare:

Înainte de a folosi cupa menstruală pentru prima oară, aceasta trebuie sterilizată în apă fiartă pentru 3-5 minute.

 

Pasul 1: Îndoaie cupa și inserează-o. Cand inserezi cupa trebuie sa o mentii indoita pana cand ajunge în interiorul vaginului. O data ce cupa ajunge în interiorul vaginului se va deschide. Daca simti ca exista cute sau cupa nu este deschisa în totalitate, atunci trage de capătul de silicon și invarte-o pana cand simți ca este deschisa în totalitate.

Dacă atunci cand tragi de tija de silicon și simți ca opune rezistență, atunci cupa este etanșă și este poziționată corect.

Pasul 2: Acum poți lasă cupa în interior până la 12 ore.

Pasul 3: Când îndepărtezi cupa menstruală, trage încet de tija de silicon până când ajungi la baza cupei. Strângeți baza cupei ușor pentru a elibera aspirația și pentru a o scoate fără a împrăștia conținutul. Goliți în toaletă și curățați cu un șervețel umed, hârtie igienică sau clătiți sub apă înainte de a o introduce din nou.

 

Când menstruația s-a încheiat: fierbeti cupa menstruală timp de 3-5 minute și păstrați-o în saculetul original din bumbac OrganiCup. Mod de păstrare:

A se steriliza inainte de prima utilizare si dupa fiecare menstruatie. A se pastra in saculetul de bumbac primit la cumparare.

 

Premii:

Fabricat în Danemarca

Producător: AllMaters

Întrebări frecvente

Cum să utilizezi cupa menstruală AllMatters

 

Pasul 1:

Înainte de prima utilizare a cupei AllMatters, dezinfecteaz-o în apă fiartă 3-5 minute.

Spălarea
Înainte de a insera cupa, spală-te pe mâini folosind apă curată și săpun delicat.

Plierea

Pliază cupa. Sunt două metode: apeși pe marginea cupei spre interior (Punch-down) sau pliezi cupa în formă de C (C-fold). Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine ție. Când introduci cupa ține-o pliată până când este în interiorul vaginului - s-ar putea să trebuiască să repeți acest pas de câteva ori.

Relaxează-te

Este important să te relaxezi când inserezi cupa, așa că găsește o poziție confortabilă. Poți să stai ghemuită, poți sta pe toaletă sau în picioare. Încearcă să găsești poziția care funcționează cel mai bine pentru tine după câteva încercări.

 

Inserează

Odată ce întrega cupă este introdusă în vagin, scoate degetele și las-o să se desfacă. Uneori se poate auzi o pocnitură, asta înseamnă că cupa se deschide complet și este pregătită să colecteze fluidul menstrual.. Dacă nu ești sigură, încearcă să verifici baza cupei, aceasta trebuie să fie rotundă sau ovală odată ce este inserată.

Rotește

Dacă simți denivelări sau pliuri la baza cupei și nu ești sigură că s-a deschis complet, atunci prinde ușor baza cupei (nu tija) și rotește încet cupa. Odată ce este așezată la locul ei, încearcă să tragi de tijă puțin - dacă simți că opune rezistență, atunci cupa a fost etanșată și inserată corect!

 

Pasul 2: Purtarea

Poți folosi cupa AllMatters pentru 12 ore, așa că odată inserată poți purta cupa toată ziua - sau toată noaptea. Dacă ai o menstruație puternică, s-ar putea să trebuiască să o golești mai des. Folosind cupa AllMatters, o să îți dai seama în câteva zile cât de des trebuie golită și curățată în funcție de menstruația ta.

Cupa AllMatters poate reține o cantitate echivalentă a 2-3 tampoane de mărime mare. Deoarece cupa îți reține menstruația și nu o absoarbe, ai putea fi surprinsă de cât de puțină menstruație ai de fapt. Până când te obișnuiești cu cupa, poți folosi un absorbant subțire pentru a evita scurgerile pe lenjerie. 

Tija 

Dacă tija te deranjează după folosirea cupei în decursul a 2-3 menstruații, poți să o tai pentru a o scurta. Nu tăia tija în timp ce cupa este inserată!

Pasul 3: Îndepărtarea

Spălarea 

Spală-te pe mâini cu apă curată și săpun delicat. 

Relaxează-te

Relaxarea mușchilor este esențială pentru o îndepărtare ușoară a cupei. Găsește o poziție confortabilă care funcționează pentru tine: poți să stai ghemuită, poți sta pe toaletă sau în picioare.

Îndepărtează 

Când scoți cupa menstruală, trage ușor de tijă până când poți atinge baza cupei. Ciupește ușor baza pentru a elibera puțin aer și apoi trage cupa ușor afară. 

 

Golește și clătește

Golește lichidul colectat în toaletă sau în chiuvetă și limpezește cupa cu apă (nu uita de orificiile de aer) și reinserează cupa. Dacă nu ai acces la apă, poți folosi un șervețel umed sau hârtie igienică pentru a curăța cupa menstruală care se poate clăti cu apă mai târziu. 

Reinserează sau depozitează

Când cupa ta menstruală este curată, poți să o reinserezi după indicațiile menționate în Pasul 1. Dacă menstruația ta s-a terminat: fierbe cupa în apă pentru 3-5 minute pentru a o dezinfecta și depoziteaz-o în săculețul de bumbac. 

 
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Distribuție suplimente alimentare, superalimente și cosmetice - AMT Health Invest. Toate drepturile rezervate.