012.00 Lei12.00 Lei
SKU: 832697000854
O combinație delicioasă de legume tropicale iubită de oamenii din Amazonia de secole.
57g / 115g
Legumele sunt coapte natural, apoi sunt culese manual și sunt selectate cele mai frumoase bucăți. Apoi, sunte transportat la uzina de procesare, care se află chiar lângă plantații, pentru ca materiile prime să rămână cât mai proaspete. Odată ajuns la fabrică legumele sunt sortate, decojite și feliate. După aceea, se prăjesc până devin crocante în ulei vegetal pur nehidrogenat, păstrând aroma naturală și caracterul bogat în nutrienți al ingredientelor.
Pentru condiment se folosește doar sare de mare. Nu conține zahăr adăugat, potențiatori artificiali de aromă, arome, coloranți sau glutamat monosodic (MSG). Astfel, aromele complet naturale sunt garantate.
Chipsurile sunt împachetate în condiții strict controlate pentru a păstra prospețimea și calitatea excelentă a produsului.
Manihot (Manihot Esculenta), cunoscut și sub numele de manioc sau yucca, este o rădăcină bogată în nutrienți, originară din America de Sud. Este consumat în multe regiuni tropicale și subtropicale din întreaga lume. Rădăcina de manioc conține cantități semnificative de calciu, fosfor și vitamina C. Peletele de amidon de manioc sunt cunoscute și sub numele de tapioca.
Plataina (banana de gătit) este un tip de banană care se consumă fiartă, pe aburi și prăjită. Datorită conținutului său nutrițional ridicat, este considerat un aliment de bază în multe zone de coastă din America de Sud, Africa și Asia.
De ce am ales uleiul de palmier nehidrogenat?
Doar uleiul de palmier nehidrogenat (palmolein) este folosit pentru prăjirea maniocului-ului. Acest ulei mai puțin saturat (mai lichid) este extras din fructul palmierului de ulei prin gătit și presare. Nu se folosesc substanțe chimice în timpul procesului. Spre deosebire de uleiul de sâmburi de palmier și uleiul de cocos, palmoleina conține mai puține componente saturate.
Ca toate uleiurile vegetale, palmoleina nu conține colesterol și, deoarece nu necesită hidrogenare, nu conține grăsimi trans. Bogat în tocoferol și tocotrienol (vitamina E). Uleiul de palmier roșu este cea mai bună sursă naturală de beta-caroten (provitamina A).
Palmoleina a fost selectată pentru prepararea produselor SAMAI pe baza următorilor factori cheie:
Ingrediente:
Legume în proporții variate (cassava, malanga, cartof dulce violet, cartof dulce galben, banană de gătit) 70%, ulei de palmier nehidrogenat, sare de mare (1,5%).
Valori nutrienți /100g de produs
Energie 2144kJ / 536kcal
Grăsimi 27,5 g
din care acizi grași saturați 12 g
Carbohidrați 63,3 g
din care zaharuri 2,7 g
Fibre 5,6 g
Proteine 2,8g
Sare 1,5 g
Chipsuri crocante de legume sunt:
Fabricat în: Ecuador
Gramaj: 57g / 115g
Producător: SaMai
Produse recomandate